Stacaravan Elite

 


 

 

Met een hoge kwaliteitsstandaard, een afmeting van 8 x 3.8 meter, en gepositioneerd als in een dorp. De huizen zijn als volgt uitgerust; 3 slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en twee met twee eenpersoonsbedden (met lattenbodem). Totaal 6 slaapplaatsen. Twee badkamers, ieder met wasbak, toilet, douche, gasverwarming, föhn en kastje. Het woongedeelte is voorzien van een keuken met kookplaat met 4 pitten, een koelkast, een spoelbak, planken en keukenbenodigdheden (pannen, servies etc. echter geen koffiezetapparaat), een eethoek met tafel en stoelen en een sofabed.
De stacaravan is beschermd tegen mogelijke gevaren door middel van een rookmelder, brandblusser (1 kg) en branddekens. Alle vertrekken zijn voorzien van airconditioning, aluminium ramen met shutters en gordijnen. De voordeur is oa. voorzien van beveiligd glas. De externe houten veranda is gemeubileerd met een tafel en banken of stoelen. Een privé tuin en een eigen parkeerplaats staan tot uw beschikking.

 

In this Camping, we sanitize our mattresses periodically in according to international standards with  DeepVacuum® system, to offer you mattresses clean and allergens free.

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects