Wat biedt onze camping aan het Gardameer

De faciliteiten die tot uw beschikking staan voor het volgende seizoen op onze camping aan het Gardameer


Posted on 09 January 2018
Eindelijk is 2018 ingegaan ... nieuwjaar, nieuw leven! We kunnen nu gerust beginnen met nadenken over de komende zomervakantie zonder ons schuldig te voelen, dus liefhebbers van de warmte en zonnebaden op het strand, zonnecreme in de aanslag en op zoek naar de bestemming van de zomer 2018. Laten we zeggen dat u al op de juiste plek bent, onze camping aan het Gardameer is één van de mooiste en de grootste aan de westkust van het meer, een referentiepunt voor veel toeristen uit heel Europa en daarbuiten.
Wat heeft het te bieden voor volgend seizoen, u eraan herinnerend dat we openen komende 31 maart, onze camping aan het Gardameer?
• STACARAVANS prachtig, zeer comfortabel en gezellig, voorzien van alle gemakken en comfort (Charme, Elite, Giada, Grand Charme, Deluxe Suite, Family Deluxe)
• TENTEN halverwege tussen de klassieke tent die op de grond moet worden geplant en een stacaravan, een zeer interessante "gulden middelweg" –oplossing
• STAANPLAATSEN Standard, Superior en de nieuwsten in de “groene” zone, schaduwrijk, met uitstekende openbare diensten
• APPARTEMENTEN drie- en vierkamerappartementen in de gloednieuwe ecologische residence van de camping aan het Gardameer, zeer exclusief.
We bieden dus ecologische en groene vakanties op een prachtige camping aan het Gardameer, direct aan het strand. De perfecte oplossing voor een gezin met kinderen? Dat is het inderdaad... we wachten op jullie! Neem graag contact met ons op om te boeken.Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects