Waarom noemen we ons een familie resort aan het Gardameer?

Gegarandeerd plezier voor iedereen hier in het familie resort aan het Gardameer Baia Verde, voor jong en oud.


Posted on 17 April 2018
Baia Verde is een groot familie resort aan het Gardameer, aan de westkust in de provincie Brescia. Waarom kunnen we het definiëren als de ideale locatie voor een vakantie met het hele gezin? De redenen zijn zo veel, hier zijn enkele:

1) DE STRUCTUREN
Onze stacaravans of appartementen in de eco-residence zijn ideaal voor gezinnen, ook met jonge kinderen. Jullie kunnen de dag naar eigen wil inrichten, genieten van maximale privacy, koken wat u het lekkerst vindt, genieten van alle comfort van onze faciliteiten. Iedereen heeft zijn eigen ruimte, zonder noodzakelijkerwijs dezelfde kamer te hoeven delen zoals bijvoorbeeld in hotels.
2) DE DIENSTEN
We hebben gedacht aan het plezier en vermaak van alle leden van de familie, dus hebben we een zwembad aangelegd voor volwassenen met een zone voor relax en een voor de jongsten, we hebben gedacht aan een multifunctioneel sportveld om toernooien te organiseren, evenals een zeer mooi grote zonneweide om te ontspannen, ook is er een speeltuin aangelegd perfect voor kinderen van alle leeftijden.
3) DE ACTIVITEITEN
Tijdens het toeristenseizoen worden veel activiteiten georganiseerd, niet alleen in het familie resort aan het Gardameer Baia Verde, maar ook in de omgeving. Hier kunt u deelnemen aan enogastronomische wandelingen, muziek- en dansavonden, kunsttentoonstellingen, enz. En niet te vergeten de nabijgelegen pretparken (zoals bijv. Gardaland), een wildpark en waterparken!

Het enige wat U hoeft te doen is uw zomervakantie 2018 te boeken in ons familie resort aan het Gardameer!


Zie ook
17/05/2014 Vakantie resort aan het Gardameer en grote wijnen

17/06/2015 Vakantie resort aan het Gardameer: welkom zomer!

17/03/2016 Vakantie resort aan het Gardameer met Pasen

17/09/2017 Een evenement in de buurt van ons vakantie resort aan het Gardameer

17/12/2014 Een door families geteste vakantie resort aan het Gardameer


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects