Vieringen rond onze stacaravans aan het Gardameer

De stacaravans aan het Gardameer van Baia Verde camping op enkele kilometers van Gardaland prachtig versierd in Kerststijl!


Posted on 26 December 2017
Hoe verlopen deze mooie en magische feestdagen? Eten jullie speciale gerechten die alleen tijdens de kerst op tafel komen? Hebben jullie gisteren interessante en mooie geschenken gekregen? We hernieuwen onze meest oprechte wensen, fijne tweede Kerstdag en natuurlijk een heel gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal! De aller allerbeste wensen!
Onze stacaravans aan het Gardameer zijn bijna klaar voor het komende seizoen, op dit moment worden de onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden voor de feestdagen opgeschort, maar zeer binnenkort zullen ze worden hervat om op tijd af te zijn, klaar voor de lente, voor de opening van het resort op 30 maart 2018.
Als u om welke reden dan ook in de buurt bent van onze stacaravans aan het Gardameer, mag u de gelegenheid niet missen om Gardaland Magic Winter te bezoeken, een echt speciale en onvergetelijke ervaring, het hele park is prachtig uitgedost en versierd in Kerstsfeer en van 26 december tot 7 januari elke dag open van 10.30 uur tot 18.00 uur.
Wie van jullie wil de kerstman ontmoeten? Wie van jullie wil Prezzemolo zien, prachtig gekleed speciaal voor Kerst? Heel goed, Gardaland zal zowel jong als oud plezieren! Kom op, tot 7 januari van het nieuwe jaar is het geopend!
Wij herinneren u eraan dat het al mogelijk is om de stacaravans aan het Gardameer van Camping Baia Verde te reserveren, direct op onze website, per e-mail of telefoon.


Zie ook
26/02/2018 Stacaravans aan het Gardameer CHARME, prachtig

26/02/2017 Stacaravans aan het Gardameer: het model CHARME

26/10/2015 Stacaravans aan het Gardameer: veel voorstellen voor u

26/03/2013 Nieuwe stacaravans aan het Gardameer

26/09/2015 Stacaravans aan het Gardameer: onze voorstellen


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects