Vakantie resort aan het Gardameer: Salò Garda Flowers

Vakantie resort aan het Gardameer: voor liefhebbers van de natuur, een evenement geheel gewijd aan bloemen en planten in Salò

Wie van jullie houden van bloemen? Als u een locatie zoals de onze heeft gekozen, oftewel een groot vakantie resort aan het Gardameer dat volledig is ondergedompeld in de natuur, dan houdt u zeker van alle vegetatie en het groen, dus we zijn blij om de SALO' GARDA FLOWERS te presentere, een festival geheel gewijd aan bloemen en planten, georganiseerd op de promenade langs het meer van Salò, op een paar minuten afstand van onze camping.
Het begint op vrijdag 14 september om 15.00 uur en duurt het hele weekend, zaterdag en zondag van 9.00 tot 19.00 uur. Wat is het precies? Salò Garda Flowers is een botanische beurs in de in de open lucht, rondom de baai van het stadje. Producenten en exposanten komen uit heel Italië om prachtige en kleurrijke bloemen en planten te presenteren om te bewonderen en om te kopen. Tijdens het weekend zijn er ook verschillende wedstrijden, klimlessen, tentoonstellingen, enzovoort ... we raden u dan ook aan deel te nemen!
Wie van jullie zal dit weekend, middenin de maand september te gast zijn in het vakantie resort aan het Gardameer Baia Verde? Zoals we al eerder hebben gezegd, is het toeristenseizoen hier erg lang, het eindigt niet met de maand augustus, de mooie dagen gaan gewoon door evenals de aangename temperaturen. Profiteer van de laatste weken van de zomer, kom en bezoek ons en geniet van de prachtige landschappen die uniek zijn in de wereld, als ze dan ook nog eens worden verfraaid met evenementen zoals deze, nog beter!
Voor alle informatie staan wij graag tot uw beschikking, neem graag contact met ons op en boekt u uw verblijf in het vakantie resort aan het Gardameer Baia Verde.

Zie ook
06/05/2014
24/12/2013
18/08/2015
04/04/2017
26/08/2014
13/06/2017

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects