Vakantie met de hond aan het Gardameer: de essentiële documenten

De documenten die moeten worden verkregen voor de volgende vakantie met de hond aan het Gardameer in Baia Verde


Posted on 06 March 2018
Een van de grootste problemen bij het vertrek van uw vakantie met uw vier-voetige vriend is de verificatie van de DOCUMENTEN. Wat zijn de essentiële documenten om op reis te gaan? Als u een mooie vakantie met de hond aan het Gardameer organiseert, vindt u hier nuttige tips over de benodigde documentatie.

BESTEMMING ITALIË
Allereerst is het goed om te controleren of de structuur die u heeft gekozen PetFriendly is, dat u uw hond mee kunt nemen en welkom is. Controleer dan met uw dierenarts of alles in orde is, of hij in goede gezondheid verkeert en dat hij de reis kan maken zonder enig probleem. Tussen twee haakjes, over de reis gesproken, we raden ten sterkste af om uw hond in het vliegtuig ruim te laden, waarschijnlijk een zeer onaangename ervaring wegens de hoogte, de vele vlieguren, het gemis van het baasje en de niet al te aardige methoden van het personeel.
Zodra is vastgesteld dat hij in goede gezondheid is, vergeet dan niet het vaccinatieboekje, het allerbelangrijkste. Over het algemeen zijn deze vaccinatie’s uit te voeren: infectieuze gastro-enteritis, hondenziekte, infectieuze hepatitis, infectieuze tracheobronchitis, leptospirose en hondsdolheid. Voor degenen die uit andere landen komen, is het essentieel om ook een EU-paspoort te hebben (verplicht vanaf 1 oktober 2004), uitgegeven door de veterinaire diensten. De enige verplichte profylaxe om de grens over te steken, is hondsdolheid.

De camping Baia Verde in Manerba nodigt u uit, met veel enthousiasme, om uw volgende vakantie met de hond aan het Gardameer door te brengen, hier is uw vier-voetige vriend van harte welkom! Neem voor informatie graag contact met ons op.


Zie ook
06/01/2014 Vakantie aan het Gardameer met hond

06/03/2010 Vakanties met uw eigen hond aan het Gardameer: Boekt u meteen de vakantie voor u en voor uw hond in de Camping Baia Verde!

06/10/2016 Vakantie met hond aan het Gardameer: Nee tegen verlating!

06/11/2017 Het reisprobleem voor uw vakantie met hond aan het Gardameer

06/02/2011 Vakantie met hond op camping: relax op camping met hond


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects