Vakantie aan het Gardameer en op de wekelijkse markten

Vakantie aan het Gardameer: de mooiste en meest karakteristieke markten in de plaatsjes vlakbij onze camping.

Veel van de toeristen, die op onze camping aankomen om hun vakantie aan het Gardameer door te brengen, vragen ons wanneer en waar de week markten te vinden zijn, de meest karakteristieke. Ja inderdaad, niet de grote winkelcentra, die u ook zelf thuis kunt bezoeken, maar de kleine marktjes, bestaande uit kraampjes en stands met o.a. lokale producten, handgemaakte voorwerpen, vers eetwaar en souvenirs. We kunnen u gerust vertellen dat er bijna elke dag van de week een grote en mooie markt klaar staat om u te verwelkomen, onze receptionisten zullen u alle informatie geven hoe er gemakkelijk te komen. Hier is een overzicht van de plaatsjes in de buurt van onze camping.

*   in MANERBA op vrijdag
*   in MONIGA op maandag
*   in SAN FELICE DEL BENACO op woensdag
*   in LONATO op donderdag
*   in TOSCOLANO MADERNO op donderdag
*   in SALO 'op zaterdag
*   in DESENZANO op dinsdag

We raden ook een andere trip aan tijdens uw vakantie aan het Gardameer, om het meer van heel dichtbij te ontdekken en een andere zeer karakteristieke markt te bezoeken, direkt aan het water ... we hebben het over TORRI DEL BENACO, aan de andere oever van het meer. Hoe komt u daar? Het is heel simpel, u neemt gewoon de veerboot, geniet van de reis over het water en u komt rechtstreeks naar het stadje Torri, daar waar ook gelijk de markt begint.
Wat nog toe te voegen? We zullen u hierover en over vele andere dingen, die u tijdens uw vakantie niet mag missen, inlichten zodra u aankomt op onze prachtige camping in Manerba aan de westkust van het Gardameer. We wachten op jullie ...

Zie ook
27/06/2017
24/07/2018
21/05/2013
16/12/2014
14/01/2014
11/03/2014

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects