Stacaravans aan het Gardameer: promoties en aanbiedingen

Baia Verde biedt aanbiedingen voor het laagseizoen: 7 nachten voor de prijs van 6 voor stacaravans aan het Gardameer en de appartementen van de Residence


Posted on 13 March 2018
We praten over prijzen en promoties met betrekking tot onze stacaravans aan het Gardameer ... zoals elk jaar biedt camping Baia Verde u uitzonderlijke aanbiedingen die u absoluut niet mag missen! We zijn nu al in de maand maart en we herinneren u eraan dat het seizoen officieel begint op de 30ste, het is dus al bijna zover ... wacht niet te lang, als u nog niet heeft geboekt dan is het tijd om het te doen.
Terugkomend op onze aanbiedingen, dit is wat onze gasten de beste vinden: van 30 maart tot 30 juni en vervolgens van 8 september tot 6 oktober 2018, voor een minimum verblijf van 7 nachten, wordt één geschonken door camping Baia Verde! Dit betekent dat u in plaats van 7 dagen uitsluitend 6 betaald. Deze speciale aanbieding is geldig voor al onze stacaravans aan het Gardameer en ook voor de appartementen van de eco-residence Baia dei Fiori op de camping.
Wat denkt u daarvan? Een geschenk van onze medewerkers om u te bedanken dat u voor ons heeft gekozen, voor het eerst of voor het zoveelste jaar, zoals onze trouwste gasten.
We werken ijverig voor u tijdens deze laatste weken voor de opening, trots op het toeristische voorstel dat we dit seizoen 2018 kunnen aanbieden. Veel nieuws, waaronder de villa Fior di Sale en de green zone direkt aan het meer. Neem graag contact met ons op voor beschikbaarheid en boek een van de stacaravans aan het Gardameer voor uw vakantie!


Zie ook
13/03/2017 Stacaravans aan het Gardameer: de evergreen ELITE

13/02/2017 Stacaravans aan het Gardameer: het model CHARME

13/03/2013 Nieuwe stacaravans aan het Gardameer

13/02/2018 Stacaravans aan het Gardameer CHARME, prachtig

13/10/2015 Stacaravans aan het Gardameer: veel voorstellen voor u


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects