Stacaravans aan het Gardameer: nieuws rechtstreeks van Gardaland

Stacaravans aan het Gardameer: ook als we gesloten zijn, vertellen we jullie al het nieuws van de winter zoals deze van Gardaland.

Zelfs als onze stacaravans aan het Gardameer gesloten zijn voor de herfst, zoals jullie weten zullen we jullie de hele winter op de hoogte houden via onze bedrijfsblog en Facebook-pagina om de belangrijkste gebeurtenissen te vertellen en foto’s te posten van ons prachtige meer in winterversie.
Vandaag willen we bijvoorbeeld vertellen, gezien het feit dat de stacaravans aan het Gardameer de meest populaire accommodaties voor familie’s zijn en de voorkeur hebben van gezinnen met kinderen, dat Gardaland Magic Winter is begonnen. Vanaf 6 oktober tot het lange weekend van
“ All Saints” zal het pretpark nummer 1 in Italië en in Europa elk weekend openen in een nieuwe en beslist "monsterlijke" look. Overal liggen enorme pompoenen en hangen er enge skeletten, geketende zombies en opstandige geesten ... allemaal om Halloween te vieren op 31 oktober, dus bij het plezier wordt ook een beetje angst toegevoegd!
Gardaland ligt op ongeveer een uur rijden van onze stacaravans aan het Gardameer en van onze camping, in het seizoen kunt u alle informatie bij onze receptie vragen voor het kopen van kaartjes en routebeschrijvingen, het is een dagje uit die we de gezinnen die bij ons verblijven altijd aanraden, omdat het het echt de moeite waard is. Van deze gemaskerde versie van de camping zullen we zeker wat foto's plaatsen, blijf op de hoogte!
Wel thuis allemaal en tot ziens in het voorjaar van 2019.
 

Zie ook
08/05/2018
26/12/2017
20/02/2018
05/03/2013
13/03/2018
20/02/2010
Vakantie aan het Gardameer

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects