Stacaravans aan het Gardameer: de beste wensen voor alle moeders

Stacaravans aan het Gardameer voor Moederdag? Mooi, hier is wat we voorstellen


Posted on 08 May 2018
Wie van jullie heeft gedacht aan het schenken van een reisje of een korte vakantie voor moederdag? En wie van jullie heeft onze mooie camping als bestemming gekozen? We zijn officieel geopend sinds het paasweekend, dus we zitten al midden in onze activiteiten. Moeders en gezinnen, we verwachten jullie hier met veel enthousiasme aan de oevers van het grootste meer in Italië, in deze zeer warme lente die niets te benijden heeft ten opzichte van de centrale maanden van de zomer, voor een paar dagen ontspanning en plezier.
We hebben het al vaak gehad over Gardaland als dagtrip, speciaal aanbevolen voor gezinnen met kinderen en tieners. Uitgerekend dit pretpark heeft besloten om gratig toegang tot het Sea Life Aquarium (het prachtige park geheel gewijd aan de onderwaterwereld) aan alle moeders op zondag 13 mei te schenken, dus als jullie gasten zijn in onze stacaravans aan het Gardameer, kunnen jullie deze excursie organiseren. Kinderen tot 10 jaar betalen voor het entree-ticket € 10,50 bovendien is de toegang gratis voor iedereen onder een meter. Het aquarium is geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Moeders, de allerbeste wensen allemaal, degenen die aanwezig zullen zijn in ons resort om het te vieren en ook degenen die helaas nog niet de mogelijkheid zullen hebben om een paar dagen welverdiende ontspanning te nemen. Kom op, de moeders zijn de motor van de wereld. Wij verwachten jullie met veel enthousiasme op onze camping en bieden prachtige stacaravans aan het Gardameer, zodra jullie een paar dagen vrij hebben zijn wij er voor jullie!

https://www.gardaland.it/it/acquario/gardaland-sea-life-aquarium/


Zie ook
08/12/2017 De beste wensen van de camping aan het Gardameer Baia Verde

08/12/2017 Vieringen rond onze stacaravans aan het Gardameer

08/09/2015 Stacaravans aan het Gardameer: onze voorstellen

08/10/2017 De zomer is voorbij voor onze stacaravans aan het Gardameer

08/02/2017 Stacaravans aan het Gardameer: het model CHARME


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects