Stacaravans aan het Gardameer: dagtrip naar het Konijneneiland

Een eiland bewoond door konijnen bevindt zich op slechts enkele minuten van onze stacaravans aan het Gardameer


Posted on 07 August 2018
Heb jullie ooit gehoord van het Konijneneiland hier bij Manerba, gasten van onze stacaravans aan het Gardameer in Manerba? In werkelijkheid wordt het het eiland San Biagio genoemd, maar het staat bekend als het konijneneiland vanwege de aanwezigheid van vele konijnen die er vrij rondlopen, een echt paradijselijk hoekje op aarde.
Wat is het precies? Het is een klein eiland op een paar meter van Punta Belvedere, in de buurt van Porto Torchio, dat ook te voet kan worden bereikt tijdens de zomermaanden of per taxiboot. Toegang is tegen betaling (Euro 5,00 per persoon) en er is een kioskbar voor eten en drinken en u kunt er ook ligstoelen huren.
Hier ligt ook de Scoglio dell'Altare, waar vroeger de heilige mis werd gevierd, die door alle vissers van het meer rechtstreeks vanaf hun boot in het water werd bijgewoond. Dit is ook een van de meest populaire plekken om te duiken in het meer, de rotswand daalt meer dan 150 meter diep en heeft een karakteristieke grot, een perfecte schuilplaats voor de koningsbaars.

Als jullie te gast zijn in onze stacaravans aan het Gardameer en u bent geïntrigeerd door dit eiland waar konijnen leven die overal rond huppelen, dan moet u naar Porto Torchio en een taxi nemen om het eiland te bereiken. Zeker weten dat uw kinderen een onvergetelijke dag zullen beleven, niet iedereen wordt omringd door grappige konijntjes terwijl u heerlijk ligt te zonnen!


Zie ook
07/11/2017 Stacaravans aan het Gardameer van Baia Verde en het Sigurtà-park

07/05/2018 Stacaravans aan het Gardameer: de beste wensen voor alle moeders

07/02/2018 Stacaravans aan het Gardameer CHARME, prachtig

07/02/2017 Stacaravans aan het Gardameer: het model CHARME

07/10/2015 Stacaravans aan het Gardameer: veel voorstellen voor u


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects