Stacaravans aan het Gardameer van Baia Verde en het Sigurtà-park

Ook het park Sigurtà heeft het seizoen beeindigd, en verwacht u allen volgend seizoen wanneer u te gast zult zijn in onze stacaravans aan het Gardameer!


Posted on 21 November 2017
Langzaam maar zeker sluiten alle faciliteiten en parken voor het seizoen en afgelopen 5 november was het de beurt aan het Park Sigurtà, een dagtrip gewijd aan de herfst, de prachtigen kleuren van de gevallen bladeren en de mooie Dahlia’s die nog in bloei staan en het park animeren aan het begin van dit koude seizoen. Het is niet waar dat de natuur in de zomer het beste van zichzelf geeft ... inderdaad, het zien van dit schitterende "herfstblad" waar we het over hebben, is echt een unieke belevenis.
Parco Giardino Sigurtà ligt op minder dan 30 minuten rijden van onze stacaravans aan het Gardameer, in de lente en de zomer als u bij ons te gast bent, kunt u het heel gemakkelijk bereiken en het beschikt over meer dan 600.000 vierkante meter park vol bloemen, bomen en planten afkomstig van over de hele wereld. U kunt er heerlijk wandelen en vervolgens genieten van een lekkere sandwich met een picknick op de grasvelden, een fiets huren en de route van 6 km afleggen of het park ontdekken vanuit een leuk treintje met gids of met een shuttlebusje! Zondag 5 november was de laatste openingsdag, we houden u op de hoogte voor het volgende seizoen!
In de tussentijd kunt u uw verblijf al boeken in de stacaravans aan het Gardameer van camping Baia Verde, zorg ervoor dat u het beste krijgt!


Zie ook
21/05/2014 Vakantie aan het Gardameer: een bezoek aan Sigurtà

21/10/2015 Stacaravans aan het Gardameer: veel voorstellen voor u

21/12/2017 Vieringen rond onze stacaravans aan het Gardameer

21/02/2018 Stacaravans aan het Gardameer CHARME, prachtig

21/02/2017 Stacaravans aan het Gardameer: het model CHARME


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects