Stacaravans aan het Gardameer CHARME, prachtig

De prachtige en goed uitgeruste stacaravans aan het Gardameer CHARME van Baia Verde.


Posted on 06 February 2018
Wie zegt dat onze stacaravans aan het Gardameer minder zouden zijn dan een appartement of een hotelkamer? Hebben jullie de beschrijving gelezen van de prachtige woonvoorzieningen die de camping Baia Verde te bieden heeft? U zult onder indruk zijn van de esthetische schoonheid, de inrichting en vooral het comfort dat niet op de vingers van één hand te tellen is. Vandaag presenteren we een van de vele stacaravans aan het Gardameer, een van de populairste afgelopen seizoen, hier is CHARME.
De naam zegt het eigenlijk al: een elegante structuur van hoge kwaliteit, perfect voor ontspannende en verkwikkende vakantie’s met uw gezin. We hebben het hier over stacaravans aan het Gardameer met twee slaapkamers, een tweepersoons en een driepersoons, een woonkamer met een slaapbank, een kitchenette, 2 badkamers en een prachtig geplaveid en overdekt terras. CHARME is voorzien van bedden met houten latten, tuinmeubilair, gas boiler, koelkast, servies en kookgerei ... wat wilt u nog meer?
Voeg daarbij de mogelijkheid om gebruik te maken van alle voorzieningen van ons resort, inclusief 3 zwembaden, een speeltuin, multifunctionele sportvelden, restaurant en bar, supermarkt ... hebben we u nog niet overtuigd?
Reserveer van tevoren onze stacaravans aan het Gardameer CHARME, ze zijn echt zo weg! Boek er een voor de periode van uw verblijf.


Zie ook
06/02/2017 Stacaravans aan het Gardameer: het model CHARME

06/10/2015 Stacaravans aan het Gardameer: veel voorstellen voor u

06/09/2015 Stacaravans aan het Gardameer: onze voorstellen

06/12/2017 Vieringen rond onze stacaravans aan het Gardameer

06/01/2018 Wat biedt onze camping aan het Gardameer


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects