Staanplaatsen aan het Gardameer green, een groot succes!

Staanplaatsen aan het Gardameer: de voorstellen in de nieuwe green zone van de camping waren een groot succes

Wie van jullie is op onze staanplaatsen aan het Gardameer geweest in de nieuwe green zone? Het was een groot succes, we hadden niet zoveel aanvragen verwacht, maar we zijn erin geslaagd jullie allemaal te plezieren. We kunnen met veel enthousiasme zeggen dat de toekomst van vakanties aan het Gardameer zeker green zullen zijn en wij zijn al meer dan voorzien met onze staanplaatsen aan het Gardameer in het nieuwe gebied met directe uitmonding naar het meer.
De aankoop vorig jaar van dit stuk woeste grond, volledig gedomineerd door de natuur, met als doel het aanbieden van een groene zone voor super-ecologische vakanties in tenten of campers, heeft ons zeer zeker beloond, onze gasten waren enthousiast en wij zijn dat zelf nog meer.
Deze hoek van de camping met uitsluitend staanplaatsen aan het Gardameer heeft een heel speciale sfeer, het is er erg rustig en laat jullie dan ook volledig ontspannen als geen andere plek. Vanzelfsprekend kunt u, door in deze zone te verblijven, ook gebruikmaken van alle diensten van de camping, zoals de zwembaden, de multifunctionele sportvelden, de minimarkt, pizzeria-restaurant, enzovoort.
We plannen deze winter om het voorstel te optimaliseren, om externe samenwerkingen te zoeken om nieuwe excursies, total green, aan te kunnen bieden. Het laatste onderhoudswerk te doen en om volgend jaar te openen, nog beter ten opzichte van 2018.
Wie de mogelijkheid heeft, neem contact met ons op om een lang weekend te boeken voordat we sluiten, u zult er geen spijt van krijgen!

Zie ook
17/10/2017
23/10/2018
04/07/2017
19/12/2011
06/10/2015
21/03/2017

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects