SPECIALE ZOMER AANBIEDING voor onze stacaravans aan het Gardameer

Voor de stacaravans aan het Gardameer op de camping Baia Verde, speciale aanbieding van 1 tot 14 juli of van 15 augustus tot 1 september

Hebben jullie onze SPECIALE ZOMER AANBIEDING gezien? Bent u op de hoogte van deze superkorting die we hebben besloten aan te bieden voor alle stacaravans aan het Gardameer van onze camping die nog beschikbaar zijn? Wees er snel bij, het zijn er nog maar een paar, maak er gebruik van! Hier zijn de details van de promotie.

*   van 1 juli tot 14 juli of van 15 augustus tot 1 september 2018
*  minimum verblijf 7 nachten
*  aanbieding niet combineerbaar met nieuwe promoties of reeds toegepaste kortingen
*  beperkte beschikbaarheid

Wat een prachtige gelegenheid hebben we gereserveerd voor onze klanten van Baia Verde, om tijdens het hoogseizoen, begin juli en de tweede helft van augustus een geweldige vakantie in stacaravans aan het Gardameer te beleven, voor een speciale prijs, nog nooit eerder gezien! Het is inderdaad zeldzaam om kortingen te vinden, vooral voor de beste en warmste weken van het seizoen, maar dit jaar hebben we een uitzondering gemaakt om jullie alle gelegenheid te geven om ons te leren kennen, om julllie onder te dompelen in de nieuwe green zone, om de directe toegang tot het meer te ontdekken, het nieuwtje van 2018 en nog veel meer.
Natuurlijk wachten we op u met uw hele gezin, onze stacaravans zijn perfecte faciliteiten voor kinderen, voorzien met alle comfort en gemakken. Kies uit de vele modellen die die het meest geschikt voor u is en informeer onze medewerkers voor beschikbaarheid. Neem contact met ons op, wacht niet langer, profiteer van de SPECIALE ZOMER AANBIEDING.

Zie ook
13/03/2018
07/02/2017
23/06/2015
03/10/2017
26/12/2017
01/09/2015

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects