Residence aan het Gardameer: een reis voor uw eco-vakantie

Residence aan het Gardameer en “groene” vakanties? De heropening van de loopbrug van Covoli in de vallei “Valle delle Cartiere”


Posted on 03 April 2018
Het toeristisch seizoen 2018 is officieel begonnen op de camping Baia Verde en in de residence aan het Gardameer, Baia dei Fiori in Manerba, in de provincie Brescia. De lente is in volle gang met de prachtige bloesems kleurt en geurt zij de sfeer op een bijna sprookjesachtige manier ... en het is geweldig om het zelf te ervaren, ondergedompeld in de natuur, door een stacaravan in het resort te huren of een nieuw eco-appartement in de residence aan de Gardameer. We herinneren u er graag aan dat de structuur, volledig milieuvriendelijk gebouwd is en gecertificeerd PassivHaus in mei 2017, een zeer speciale "groene" keuze is, om ecologische vakanties te beleven met volledig 360 graden respect voor het milieu.
En al sprekende over natuur, milieu en "groene" vakanties in onze residence aan het Gardameer Baia dei Fiori, hebben wij voor u een belangrijke mededeling. We spraken al over de prachtige “Valle dei Cartiere” in Toscolano Maderno in enkele van onze vorige artikelen, een vallei omringd door groen met oude ruïnes van de eerste plaatselijke papierfabrieken, voor wandelingen en fietstochten langs de rivier. In het dal van de vallei, wordt op 2 april de loopbrug van Covoli heropend, die het verbindt met de “Valle delle Camerate”. Het is een heel bijzonder pad, overhangend boven de rivier, helemaal temidden van het groen, ook geschikt voor fietsers.
Het is echt de moeite waard om een dagtripje te organiseren op deze geweldige plek, neem dat gerust van ons aan! Vraag voor meer informatie het personeel van de residence aan het Gardameer.


Zie ook
03/02/2017 Residence aan het Gardameer: Girasole, Iris en Rosa

03/11/2016 Een residence aan het Gardameer binnenin een vakantie resort

03/08/2017 Residence aan het Gardameer Baia Dei Fiori, we verwachten jullie

03/04/2017 Waarom is onze Residence aan het Gardameer zo speciaal?

03/12/2016 Residence aan het Gardameer Baia dei Fiori


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects