Plaatsen voor campers aan het Gardameer: het Natural Green-gebied is officieel geopend

Plaatsen voor campers aan het Gardameer in een rustige en groene zone van onze camping


Posted on 05 June 2018
Het is nu OFFICIEEL, de gloednieuwe Natural Green zone direct aan het meer, het al aangekondigde nieuws voor het zomerseizoen 2018, is open! Het hele gebied met exclusieve plaatsen voor campers en tenten aan het Gardameer is klaar om u te verwelkomen voor een vakantie die volledig is ondergedompeld in de natuur, in de schaduw van prachtige bomen die kenmerkend zijn voor deze streek, in alle stilte en in absolute rust. De gegarandeerde diensten voor deze plaatsen voor campers aan het Gardameer zijn: 10 A stroom, water en afvoer direct ter plaatse.
Dit gebied dat pas dit jaar aan de Baia Verde-camping werd toegevoegd, is ontzettend waardevol, de atmosfeer die op deze plaatsen aan het Gardameer wordt ingeademd, is werkelijk uniek, net zo uniek als de mogelijkheid om een paar dagen in de puurste natuur te leven, direct aan het grootste meer in Italië. Degenen die hun vakantie in campers doorbrengen, weten hoe belangrijk de locatie is, hoe belangrijk het uitzicht is en de prachtige omgeving, evenals de afwezigheid van overmatig lawaai en verkeerswegen in de buurt. Met name deze plaatsen aan het Gardameer in de Natural Green zone, ook in vergelijking met de andere staanplaatsen op onze camping, garanderen stilte en rust, een werkelijk sprookjesachtige sfeer.
Vanzelfsprekend heeft u bij het boeken van deze oplossing het recht om alle diensten van Baia Verde te gebruiken, zoals de zwembaden, de speeltuin, de sportvelden, pizzeria - restaurant, de minimarkt, enzovoort. Neem contact met ons op om te reserveren, zorg ervoor dat u een heel speciale vakantie in pole position aan het Gardameer heeft.


Zie ook
05/01/2018 Renovatie van het nieuwe deel van onze natural green camping aan het Gardameer

05/03/2016 Staanplaatsen aan het Gardameer: een last minute paasvakantie

05/07/2013 Een religieuze reis vanuit onze campers aan het Gardameer

05/10/2015 Staanplaatsen aan het Gardameer: de gegevens van het seizoen 2015

05/07/2016 Staanplaatsen aan het Gardameer: natuur en avontuur


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects