Onze camping aan het Gardameer is open tot 06.11.2021

nieuws
Baia Verde, onze prachtige camping aan het Gardameer gelegen in Manerba, op de glooiende heuvels van Valtenesi, formaliseert de sluitingsdatum van het toeristenseizoen 2021: we zijn open tot 6 november! Het experiment van vorig jaar - het verlengen van de openingsperiode tot begin november om de ​​vertraagde start van het seizoen, als gevolg van de door de pandemie opgelegde sluitingen, te compenseren - was een succes. We hebben dan dus besloten om ook dit jaar opnieuw een herfst vakantie aan het Gardameer te repliceren en voor te stellen!

Vakantie aan het Gardameer in de herfst, kleuren en suggesties

Liefhebbers van natuur, rust en zoeken naar de stilte, ontspanning en prachtige landschappen om te bezoeken in een vakantie, de prachtige nazomer is de perfecte tijd. De meeste toeristen zijn vertrokken, de scholen zijn begonnen, het drukke verkeer is verdwenen ... op magische wijze neemt de natuur al haar ruimtes weer in en dit seizoen laten de schitterende kleuren je buiten adem.
Als u een passie heeft voor fotografie, nodigen we u uit om alle uitzichten die voor uw ogen zullen verschijnen te vereeuwigen, een aaneenschakeling van warme herfstkleuren die in uw beste herinneringen zullen blijven.

Wat te doen tijdens uw oktobervakantie op een camping aan het Gardameer?

Ons grondgebied biedt zo'n groot en gevarieerd aantal routes om het Gardameer te ontdekken dat u zich niet zult vervelen. Als u een passie heeft voor eten en wijn, kunt u de wijnhuizen in de omgeving bezoeken, proeverijen organiseren, de geneugten van het seizoen proeven (zoals bergkastanjes in deze periode) of dineren in een van de vele uitstekende restaurants in de omgeving. Als u daarentegen van de open en schone lucht wilt genieten, zijn er veel trekking- en mountainbikeroutes die we kunnen aanbevelen, de ene suggestiever dan de andere.
Dat is niet alles, in de omgeving zijn er plaatsen van het hoogste historische en culturele belang (zoals de Vittoriale degli Italiani of de Grotte di Catullo), talrijke musea, historische centra en kerken om te bezichtigen en nog veel meer.
Laten we met pret eindigen. Camping Baia Verde aan het Gardameer ligt op ongeveer 1 uur rijden van het bekendste pretpark van Europa, Gardaland. De openingskalender: Tot 27.09. elke dag en vanaf oktober alleen in het weekend (vrijdag-zondag), buitengewone opening op 01.11.

Neem graag contact met ons op om uw herfstvakantie op onze camping aan het Gardameer, Baia Verde te boeken en profiteer van de zeer lage prijzen en actieve promoties.
We herinneren u eraan dat het restaurant, de bar en de minimarkt van het resort op
3 oktober 2021 sluiten. Er is echter een restaurant van dezelfde manager net buiten de camping, op 400 meter afstand, 's avonds geopend tot 20 oktober 2021.