Nieuws 2018 van onze camping aan het Gardameer: Fior di Sale

Een kleine villa op onze camping aan het Gardameer, we presenteren de nieuwe structuur Fior di Sale


Posted on 20 March 2018
Het nieuws van 2018 van de camping aan het Gardameer Baia Verde is zeker de Villa Fior di Sale. Wat is het? De accommodatie ligt in de green zone van onze camping, dus in het rustigere en groenere deel van het resort, vlakbij het openbare badstrand. Het is een driekamer appartement van ongeveer 80 vierkante meter op de begane grond en voor maximaal 6 personen. Het heeft een woonkamer met een slaapbank en een goed ingerichte keuken, twee slaapkamers, twee complete badkamers en een eigen tuin met een uitgerust prieeltje.
Door Fior di Sale te huren, heeft u het recht om alle diensten van onze camping aan het Gardameer te gebruiken, zoals de twee zwembaden, de whirlpool, het sportveld op het strand, animatie-service, de bar, pizzeria / restaurant en de minimarkt. Wat nog meer te verlangen?
De villa Fior di Sale is perfect voor gezinnen die privacy en intimiteit zoeken en een vakantie willen doorbrengen temidden van de natuur en de rust, ver weg van het hectische ritme van de stad, maar dan wel voorzien van alle comfort en gemak. Dit nieuwe toeristische voorstel is toegevoegd aan de appartementen van de nieuwe eco-residence Baia dei Fiori en de meer traditionele structuren die typerend zijn voor onze camping aan het Gardameer Baia Verde.
U heeft nu keuze te over! Reserveer van tevoren om zeker te zijn van de structuur die u het meest bevalt en die aan al uw behoeften voldoet. Neem graag contact met ons op voor meer informatie.


Zie ook
20/03/2018 Stacaravans aan het Gardameer: promoties en aanbiedingen

20/05/2017 Vakantie aan het Gardameer: nieuws over het fietspad annex ringweg

20/01/2018 Renovatie van het nieuwe deel van onze natural green camping aan het Gardameer

20/02/2018 Familie-vakantie aan het Gardameer: nieuws in Gardaland

20/06/2018 Plaatsen voor campers aan het Gardameer: het Natural Green-gebied is officieel geopend


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects