Het seizoen is begonnen op onze camping met zwembad aan het Gardameer

Camping met zwembad aan het Gardameer Baia Verde: hoe lang nog voor de eerste duik?


Posted on 10 April 2018
Het seizoen is officieel begonnen op onze camping met zwembad aan het Gardameer Baia Verde, in Manerba, aan de westkust van dit prachtige meer, de grootste van Italië. We besloten om te openen ter gelegenheid van de paasvakantie en deze keuze heeft ons beloond ... velen van jullie hebben ervoor gekozen om de voorjaarsvakantie door te brengen op onze camping en ook het weer heeft positief meegewerkt! De eerste warmte is altijd heerlijk, een voorproefje van de zomer waar we allemaal met veel ongeduld op wachten.
We zijn dus "met een knaller" geopend, klaar om een intens maar zeker positief toeristenseizoen te ervaren op onze camping met zwembad aan het Gardameer. Sterker nog, we moeten eigenlijk zeggen zwembaden in meervoud. Oftewel, in het resort bevinden zich 3 zwembaden: de grootste van 375 vierkante meter is uitgerust met lagune, whirlpool en geiser; de tweede ontworpen in veiligheid voor kinderen met de juiste diepte en centrale geisers; de derde, de meest romantische, gelegen op het terras, verwarmd met 8 hydromassage plaatsen. Van plezier tot ontspanning, het ontbreekt echt aan niets!
Want ondanks dat de camping aan het Gardameer Baia Verde directe toegang heeft tot het meer, aan een heerlijk openbaar groot badstrand, is een zwembad nog steeds een van de meest populaire diensten die gasten zoeken. We zijn er zeker van dat, met deze warme lente die we hebben, de eerste toeristen die de eerste duik zullen maken, niet lang op zich laten wachten!
We wachten op jullie, kom en ontdek de schoonheid van de streek en de prachtige natuur aan het Gardameer tijdens het laagseizoen.


Zie ook
10/03/2016 Camping met zwembad aan het Gardameer: ons voorstel

10/11/2015 Camping met zwembad aan het Gardameer

10/05/2016 Camping met zwembad aan het Gardameer: een 'plus' voor Baia Verde

10/07/2018 Camping met zwembad aan het Gardameer: twee mogelijkheden zijn beter dan één

10/09/2016 Camping met zwembad aan het Gardameer: we zeggen de zomer samen gedag


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects