Flover village, een uur rijden van onze stacaravans aan het Gardameer

Als u vanaf 4 november in de buurt bent van onze stacaravans aan het Gardameer, plan dan een tripje naar Flover village.


Posted on 24 October 2017
Het seizoen is net afgesloten, maar het is al tijd om over Kerstmis te praten. De winkelcentra en winkels zijn al ingericht en versierd met slingers en lichtjes voor Kerstmis, een spektakel voor onze ogen. Immers, het is beter om aan iets moois zoals Kerstmis te denken in een tijd zoals deze, zo na de zomervakantie aan het Gardameer (en voor de volgende moeten we wachten tot de lente 2018!).
Zoals u weet, zijn de stacaravans aan het Gardameer van camping Baia Verde gesloten voor het jaarlijkse onderhoud. We zullen pas de komende lente heropenen ... maar wist u dat in de nabijheid van onze camping de magie van Kerstmis al is aangebroken? Vandaag willen we het hebben over het beroemde Flover village, in Bussolengo, een uur rijden van onze stacaravans aan het Gardameer. Het is de beroemdste kerstmarkt in Italië, en vanaf 4 november zal het zijn deuren openen tussen rijtuigen, kabouters, lichtjes en glanzende cadeaupakketten om iedereen, jong en oud, de ogen doen glinsteren.
15.000 vierkante meter, waarvan 7.000 overdekt, dit zijn de getallen van village Flover, het duizelt je gewoon. Wij raden u aan de hoek met kerststalletjes te bezoeken, de speciale ruimte met allerlei soorten en maten kerstverlichting en ook de Christmas Room met kerstversieringen van over de hele wereld,
Mocht u zich hier in deze koude winter in de buurt bevinden, plan dan een tripje naar Flover village, het zal u zeker niet teleurstellen.


Zie ook
24/11/2017 Flover, een paar kilometer van de camping aan het Gardameer Baia Verde

24/11/2017 Stacaravans aan het Gardameer van Baia Verde en het Sigurtà-park

24/09/2017 Een evenement voor de gasten van onze stacaravans aan het Gardameer

24/02/2018 Stacaravans aan het Gardameer CHARME, prachtig

24/02/2017 Stacaravans aan het Gardameer: het model CHARME


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects