Flover, een paar kilometer van de camping aan het Gardameer Baia Verde

Laten we meegaan in de kerstsfeer, vandaag praten we over Flover, op ongeveer 40 minuten rijden van onze camping aan het Gardameer


Posted on 14 November 2017
We zijn nu midden november ... hoeveel van jullie hebben de kerstboom al opgetuigd? Alle winkelcentra zijn versierd in kerstsfeer, het centrum van de stad schitterd van de prachtige lichtjes overal, alle winkels zijn versierd met kleurige guirlandes, ballen en wat al niet meer ... de magie van deze periode voert echt iedereen mee, ook ons van de camping aan het Gardameer Baia Verde!
Op dit moment zijn we gesloten, we zijn druk bezig met het onderhoud en andere werkzaamheden en we werken aan relaties met al onze partners. Als sommigen van u zich toevallig hier in de buurt bevinden, raden wij u ten zeerste aan om Flover te bezoeken, de grootste overdekte kerstmarkt, op ongeveer 40 minuten rijden van onze camping aan het Gardameer.
Wat is het precies? Flover is een enorme kerstmarkt met meer dan 15.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte, waaronder 7.000 overdekt. Hier vindt u kerststalletjes van over de hele wereld, verlichting in alle soorten en maten, kleurrijke accessoires en decoraties, een theater voor leuke kindervoorstellingen en een echt uitzonderlijke eethoek met van alles en nog wat aan lekkers. Wie van Kerst houdt, houdt ook van Flover!
In afwachting van 25 december en in afwachting van het boeken van uw verblijf voor het volgende seizoen hier op de Camping aan het Gardameer Baia Verde, geniet van deze speciale momenten!


Zie ook
14/10/2017 Flover village, een uur rijden van onze stacaravans aan het Gardameer

14/08/2014 Vakantie aan het Gardameer, wat niet te missen?

14/02/2014 Camping in Lombardije en een dagtrip naar Gardaland!

14/01/2014 Een camping aan het Gardameer tussen prachtige steden

14/12/2015 Camping aan het Gardameer: wat staat u te wachten?


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects