Familie-vakantie aan het Gardameer: nieuws in Gardaland

Nieuws voor uw volgende familie-vakantie aan het Gardameer: Peppa-Pig-Land in Gardaland


Posted on 20 February 2018
Over familie-vakanties aan het Gardameer gesproken, u kent vast en zeker Gardaland, het grootste en bekendste pretpark van Italië ... maar wist u dat het slechts op een uurtje rijden van onze camping ligt? Dat klopt, een dag van de vakantie zouden jullie een bezoek kunnen brengen aan dit fantastische pretpark, waar iedereen plezier kan beleven, groot en klein!
Het zal een heel speciale en onvergetelijke dag worden waarin de jeugd kan genieten van de gevaarlijke attracties, terwijl de kinderen het leuk hebben in de iets veiligere. Wisten jullie trouwens dat ze een gloednieuwe zone in Gardaland hebben geopend voor de kleintjes? We hebben het over Peppa-Pig-Land, in 2018 kunnen jullie ook dit themagebied bezoeken met attracties en spelletjes van het beroemdste varken ter wereld. Zouden uw kinderen het niet fantastisch vinden om te vliegen tussen gekleurde wolken of te varen op een piratenschip? Opa Pig kan jullie ook het hele gebied laten zien al rijdend op een heel leuk treintje, volle kracht vooruit!
Boek één van de stacaravans van camping Baia Verde om de mooiste familie-vakantie aan het Gardameer van uw leven te beleven, wij bieden jullie vele activiteiten in ons resort, wijzen u op bestemmingen die u niet mag missen en we zullen u de meest interessante plekjes laten zien al naar gelang uw smaak. Neem graag contact met ons op of schrijf ons een e-mail over beschikbaarheid en om alle relevante informatie te vragen.


Zie ook
20/04/2018 Waarom noemen we ons een familie resort aan het Gardameer?

20/02/2010 Vakantie aan het Gardameer: GARDALAND!

20/02/2014 Camping in Lombardije en een dagtrip naar Gardaland!

20/05/2018 Stacaravans aan het Gardameer: de beste wensen voor alle moeders

20/10/2014 Vakantie resort aan het Gardameer: een dagje naar Gardaland!


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects