Familie camping aan het Gardameer: de animatiekalender

Familie camping aan het Gardameer: onze kracht is animatie, een activiteit voor iedereen

We hebben altijd al gezegd dat een van de sterke punten van onze familie camping aan het Gardameer onze professionele animatie is. Ja, het animatieprogramma is officieel van start gegaan, dat jullie het hele seizoen gezelschap houdt en vanaf de eerste feedback van onze gasten lijkt alles goed te werken! Ontdek voor jong en oud alle activiteiten, initiatieven en toernooien die voor jullie zijn georganiseerd ... maak van deze vakantie een unieke, plezierige en onvergetelijke ervaring.
Als jullie onze Facebook-pagina volgen (zo niet dan nodigen wij jullie uit om het te doen!), hebben jullie al de wekelijkse kalender van onze staf kunnen zien met alle verschillende evenementen van zondag t/m vrijdag, laten we samen kijken wat jullie absoluut niet mogen missen:
*   elke dag om 10.00 uur staat een lichte gym-sessie met spierontwaking op het programma en om 11.30 uur gaan we wat wilder te keer in het zwembad met de watergymnastiek;

*   voor de lunch, vanaf 12.00 uur zijn jullie allemaal welkom bij het zwembad voor groepsdansen en een aperitiefspel;

*   's Middags kunnen jullie jezelf uitdagen voor meer en minder fysieke spelletjes en toernooien, voor volwassenen en kinderen;

*   direct na het avondeten verwachten we de kinderen voor de zo geliefde minidisco en daarna allemaal aanwezig om de thema-avonden van ons personeel bij te wonen.
Dit is wat je noemd een echte familie camping aan het Gardameer, een echt vakantie resort dat er aan gedacht heeft om jullie van 's morgens vroeg tot' s avonds laat te vermaken, zonder opdringerig te zijn. Voor alle evenementen en festivals na 21.00 uur in het stadje zelf en omstreken, vraag het aan onze receptie!

Zie ook
17/04/2018
20/02/2018
15/02/2010
28/01/2014
29/12/2015
25/04/2011

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects