Een tot ziens van de camping aan het Gardameer Baia Verde

Alweer een ander seizoen beeindigd bij camping aan het Gardameer Baia Verde, hartelijk dank aan jullie allemaal.


Posted on 10 October 2017
Het is tijd om te zeggen TOT ZIENS vanuit de camping aan het Gardameer Baia Verd in Manerba. Het seizoen 2017 is officieel afgesloten. Voor ons lijkt het net of dat we vandaag de openingsdatum hebben aangekondigd en vandaag zijn we hier om u gedag te zeggen en af te spreken voor de lente 2018 ... de tijd vliegt! Wij danken u voor de glimlach die u ons heeft geschonken en voor de grote waardering die u aan onze camping en medewerkers heeft geuit, wij streven er elke dag naar om u een mooie en onvergetelijke vakantie te bieden. Voor ons is uw tevredenheid een reden van grote trots.
Binnenkort komen de officiële statistieken met het aantal bezoekers van dit seizoen, wij zijn nu al verheugd en kunnen anticiperen dat er aanzienlijke verhogingen zijn geweest in aantal gasten! Niet verrassend, want het Gardameer wordt beschouwd als de koning van toeristische bestemmingen in heel Italië! Wie van jullie is op onze camping aan het Gardameer geweest? En wie, om een of andere reden, kon niet komen? Geen probleem, we nodigen u uit voor het volgende seizoen ... zoals we al zeiden, de tijd vliegt, dus wanhoop niet.
De onze is uitsluitend een “tot ziens” in het volgend seizoen, vergeet niet om op de hoogte te blijven via onze blog en op onze Facebook-pagina, wij zullen u snel alle informatie geven voor het seizoen 2018.
Wij wensen jullie allen een goede terugkeer naar het werk en dagelijks leven en nogmaals allen een hartlijke dank van camping aan het Gardameer Baia Verde!


Zie ook
10/10/2016 Camping aan het Gardameer Baia Verde: Tot ziens in 2017

10/10/2017 De zomer is voorbij voor onze stacaravans aan het Gardameer

10/05/2014 Camping aan het Gardameer Baia Verde in Manerba


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects