Een terugblik vanuit ons vakantie resort aan het Gardameer

Steeds meer positieve gegevens over het laatste toeristische seizoen bereiken het vakantie resort aan het Gardameer, Baia Verde


Posted on 15 January 2018
Er is nieuws over het prachtige net afgelopen toeristische seizoen, nu meer dan ooit officieel. We kunnen stellen dat 2017 een recordjaar was voor de Bresciaanse kust van het meer voor het toerisme en het Consorzio Garda Lombardia meldt een stijging van 3-4% aan bezoekers.
Het seizoen lijkt zich daadwerkelijk te hebben uitgebreid naar de maanden september en oktober. Het staartje van de zomer bracht ons een aantal zeer hete en prachtige dagen, wat resulteerde in de komst van veel toeristen ook buiten de meest populaire periode om de vakantie door te brengen. Het andere absoluut positieve punt is de toename van Italiaanse toeristen, een teken dat er ook iets beweegt vanuit het economische oogpunt in het land.
Hoe interpreteert het vakantie resort aan het Gardameer Baia Verde deze gegevens? We zijn er echt heel blij mee, het was voor ons geen echte verrassing, want we hadden deze zeer positieve trend al maandelijks vastgelegd, maar het zien van de gegevens en vooral de cijfers (we hebben het over een toename van meer dan 250.000 bezoekers in vergelijking met 2016) is altijd verrassend.
Na de periode van ontspanning en de kerstvakantie zijn we meteen weer aan het werk gegaan. In ons vakantie resort aan het Gardameer zijn we begonnen met de renovatie van het nieuwe groene gebied met uitmonding aan het meer en met de normale onderhoudswerkzaamheden van de structuren waarin u te gast zult zijn.
Profiteer en boek nu uw verblijf in het vakantie resort aan het Gardameer Baia Verde met geweldige kortingen!


Zie ook
15/06/2017 Vakantie resort aan het Gardameer: speciale korting in juli

15/08/2015 Vakantie resort aan het Gardameer en de EXPO in Milaan

15/12/2013 Tips voor het vakantie resort aan het Gardameer

15/04/2017 Vakantie resort aan het Gardameer: sleutelklaar voor de opening

15/08/2014 Vakantie resort aan het Gardameer ... ecologisch!


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects