De zomer is voorbij voor onze stacaravans aan het Gardameer

De laatste dagen van de opening van camping Baia Verde, binnenkort zullen we onze stacaravans aan het Gardameer sluiten


Posted on 03 October 2017
We kunnen gerust zeggen dat de zomer voorbij is voor onze stacaravans aan het Gardameer, oktober is gearriveerd en de herfst is al begonnen. Het personeel van onze camping wil graag twee bedankjes betuigen, ten eerste de maand september voor de prachtige zonnige dagen en de blauwe hemel die het ons schonk en niet onder doet aan de warmere zomermaanden... en op de tweede plaats jullie, al onze gasten die, zoals elk jaar, onze camping hebben bezocht en hebben geholpen om een eenvoudige zomer te transformeren in iets echt magisch! Een hartelijk dankjewel aan al onze gasten van de stacaravans aan het Gardameer, van onze gloednieuwe "groene" staanplaatsen direct aan het meer en van onze bungalows van de nieuwste generatie.
Wij hopen dat wij al uw verwachtingen hebben vervuld en voldaan aan al uw wensen, zowel groot als klein. Wij staan dan ook graag ter beschikking voor eventuele suggesties voor verbeteringen en optimalisaties voor het seizoen 2018! Tijd om de balans op te maken, we hebben een toename aan bezoekers geregistreerd ten opzichte van het record van vorig jaar, toeristen vanuit de hele wereld hebben in onze stacaravans aan het Gardameer gewoond en dat is voor ons een grote trots. Nogmaals hartelijk dank aan jullie allemaal.
Nu neemt het personeel van camping Baia Verde een periode van een welverdiende pauze en vakantie, om daarna weer energieker dan ooit te beginnen aan de voorbereidingen voor de volgende zomer. Een welgemeende groet van de stacaravans aan het Gardameer van Camping Baia Verde, tot ziens!


Zie ook
03/02/2018 Stacaravans aan het Gardameer CHARME, prachtig

03/02/2017 Stacaravans aan het Gardameer: het model CHARME

03/10/2015 Stacaravans aan het Gardameer: veel voorstellen voor u

03/07/2018 SPECIALE ZOMER AANBIEDING voor onze stacaravans aan het Gardameer

03/03/2013 Nieuwe stacaravans aan het Gardameer


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects