De olijfoogst van 2017 rond de bungalows aan het Gardameer

De eerste gegevens over de olijfoogst rond onze bungalows aan het Gardameer: minder olie maar van betere kwaliteit.


Posted on 12 December 2017
Vandaag hebben we het over olie ... DOP olijfolie van Garda. Zoals u wel weet, zijn onze bungalows aan het Gardameer omringd door prachtige olijf-boomgaarden met eeuwenoude olijfbomen, die echt heerlijk sappige, smakelijke olijven opleveren. Hoe was de oogst van dit jaar? Hoe beoordelen we het net afgelopen seizoen? De eerste gegevens zeggen dat er een daling van 30% aan olijven is als gevolg van de droogte in de zomer en de hagelbuien aan het einde van het seizoen. Er is echter één maar, om dit alles te compenseren is er de uitstekende kwaliteit van de olijven, met een speciale concentratie aan sap. Er zal dan wel minder DOP olijfolie van Garda op de markt komen, maar de kwaliteit zal zeker veel hoger zijn dan van de afgelopen jaren.
Vergeet het niet, mocht u volgend seizoen te gast zijn in onze bungalows aan het Gardameer grijp dan de kans om dit product te proeven en, waarom niet, zelfs een paar flessen te kopen om cadeau te doen aan familie en vrienden thuis. Het is echt speciaal, u zult het zelf merken.
Reserveer van tevoren het verblijf in de bungalows aan het Gardameer van camping Baia Verde, u kunt dit al doen op onze website of via e-mail. Wij staan graag tot uw beschikking voorafgaand aan deze langverwachte en speciale feestdagen!


Zie ook
12/12/2015 Bungalows aan het Gardameer: Welkom december!

12/06/2014 Bungalows aan het Gardameer en georganiseerde excursies

12/11/2016 Bungalows aan het Gardameer en Novello wijn

12/02/2017 Camping aan het Gardameer: de “fiets ring” rond het meer

12/02/2010 Bungalow aan het Gardameer


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects