De familiecamping aan het Gardameer Baia Verde

Baia Verde, familiecamping aan het Gardameer, wenst u mooie dagen met uw kinderen wachtend op de Kerst


Posted on 05 December 2017
Vandaag wenden wij ons tot de families die op dit moment zeker druk bezig zijn met het optuigen van de kerstboom, het kerststalletje en alle decoraties in huis! Tussen het uitzoeken van de geschenken en een wandeling in het verlichte stadscentrum, geniet van al deze momenten met uw kinderen, het is gewoon magisch om hun ogen zo gelukkig en opgewonden te zien.
Zoals jullie wel weten, is Baia Verde een familiecamping aan het Gardameer, speciaal ontworpen om een geweldige vakantie-ervaring aan alle familieleden te bieden, voor jong en oud.
En om die reden hebben we diensten op maat van elke leeftijd ontwikkeld, zodat we in staat zijn om aan ieders behoeften te voldoen, van de noodzaak van ontspanning voor de ouders tot het plezier van de jeugd en de kinderen!
Onze familiecamping aan het Gardameer biedt u vele verschillende faciliteiten, waaruit u kunt kiezen welke u wilt en met de nodige voorzieningen waar u naar op zoek bent. En daarnaast zijn er de uitstekende diensten en services: 3 zwembaden met verschillende dieptes en wellness zones, een pizzeria restaurant, een minimarkt, sportvelden, een speeltuin en nog veel meer.
Graag brengen wij u op een leuk idee, als u dit jaar niet weet wat onder de kerstboom te leggen, boek dan een heerlijk verblijf in onze familiecamping aan het Gardameer en laat het de ochtend van 25 december vinden! Neem contact met ons op voor meer informatie.


Zie ook
05/11/2016 Familiecamping aan het Gardameer Baia Verde


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects