De camping aan het Gardameer presenteert "Valtenesi con Gusto"

Onze camping aan het Gardameer nodigt u uit voor "Valtenesi con Gusto", een enogastronomisch festival om hulde te brengen aan de DOP olijf-olie


Posted on 13 February 2018
Onze camping aan het Gardameer is zelf actief in de voorhoede in de bescherming en de presentatie van de vele voortreffelijkheden van onze streek, op zowel gastronomisch, cultureel, sportief als ook historisch gebied. Wij wijzen u vaak op evenementen, georganiseerd in naburige gemeenten, museumopeningen, plekjes die u niet mag missen, enogastronomische festivals etc. omdat we geloven in al deze initiatieven en ervan overtuigd zijn dat onze gasten ze zullen waarderen.
Op dezelfde golflengte presenteert de camping aan het Gardameer Baia Verde dan ook "Valtenesi con gusto", een gastronomisch festival geheel gewijd aan de DOP olijf-olie van Garda, ook wel het groene goud van deze heuvels genoemd. Er zijn 11 diners gepland van vrijdag 9 februari t/m vrijdag 27 april, waarvoor belangrijke chef-koks worden ingezet en waarin u de DOP olijf-olie en alle typische streekproducten van het seizoen kunt proeven, zoals de truffel of de kazen van Alto Garda.
Vanaf 30 maart kunnen wij jullie op onze camping aan het Gardameer ontvangen. Als u een van deze speciale diners van het evenement wilt bijwonen, neem dan contact met ons op, zodat wij u alle informatie kunnen geven die u nodig heeft! Want een vakantie aan het Gardameer kan alleen maar worden verrijkt door het proeven van onze typische streekproducten, woord van Baia Verde!
Om te reserveren, maak dan graag gebruik van de boekingspagina van onze website of neem direct contact met ons op.


Zie ook
13/09/2017 Een evenement voor de gasten van onze stacaravans aan het Gardameer

13/05/2018 Camping aan het Gardameer: de gebeurtenissen van juni in Manerba

13/06/2015 Camping aan het Gardameer: onze prachtige zwembaden

13/01/2017 Camping aan het Gardameer: een ander record komt van het Vittoriale

13/02/2013 Een unieke vakantie op onze camping in de Valtenesi


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects