Camping met zwembad aan het Gardameer: twee mogelijkheden zijn beter dan één

Camping met zwembaden aan het Gardameer: waar de eerste duik te nemen?

Een van de meest gestelde vragen van onze klanten tijdens het boeken is of er een zwembad aanwezig is of niet. Het feit een zwembad te hebben of niet, is voor een toeristische faciliteit zoals de onze een fundamentele voorwaarde, zonder welke veel van de gasten het resort niet zouden kiezen. Hoewel de camping een zeer bevoorrechte positie heeft, met directe toegang tot het meer, met een groot badstrand, heeft Baia Verde niet slechts één zwembad, het heeft er zelfs drie!
We houden ervan om dingen groots te doen, dus hebben we besloten om drie verschillende zwembaden aan te leggen in onze grote camping met zwembaden aan het Gardameer, die aan drie specifieke behoeften voldoen:
1) VOOR KINDEREN zwembad met veilige diepte, toegangsladder en centrale geiser;
2) VOOR RELAX zwembad op het terras met verwarmd water, whirlpool, chromotherapie en zonneterras;
3) VOOR PLEZIER het 375 m² grote zwembad met relax-lagune, whirlpool en geiser

Maar wat hebben onze gasten het liefst, een duik in het meer of een duik in het zwembad? Het antwoord van iedereen was: beide! Op onze camping met zwembaden aan het Gardameer kunt u kiezen of u lekker wilt zonnebaden bij het zwembad, comfortabel op onze ligstoelen, om af en toe te verfrissen en heerlijk te ontspannen met bubbelbaden ... of als u zich naar het meer verplaatst aan het strand, genietend van een uniek panorama en een frisse duik in de zoetwatergolven van het meer. Want twee keuzemogelijkheden, is beter dan één!
Neem contact met ons op om de beschikbaarheid van onze faciliteiten aan te vragen en wij herinneren u eraan dat u van 15 augustus tot 1 september kunt profiteren van de SPECIALE ZOMER AANBIEDING die recht geeft op een korting van -20% (bij een minimaal verblijf van 7 nachten) bij het boeken van een van onze stacaravans.

Zie ook
10/05/2016
13/02/2019
29/03/2016
26/07/2016
19/08/2014
06/06/2017

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects