Camping met zwembad aan het Gardameer: ons voorstel

Camping met zwembad aan het Gardameer: Baia Verde heeft alles wat u zoekt.

In het algemeen, wanneer iemand begint om online te zoeken naar de ideale vakantie locatie, weet diegene heel goed wat hij of zij wil en wat juist niet. Vooral met betrekking tot huisvesting en diensten, we hebben allemaal bepaalde voorkeuren en dingen die niet mogen missen. Oké, vandaag presenteren we het toeristische aanbod van de camping met zwembad aan het Gardameer Baia Verde en vervolgens kunt u ons vertellen of het precies is wat u zoekt.
Ons resort is gelegen in Manerba sul Garda, aan de westelijke oever van het meer in de provincie Brescia. We zijn slechts enkele meters verwijderd van het mooiste en meest romantische strand in de omgeving, natuurlijk vrij om te zwemmen, temidden van de natuur. Om ons heen, de prachtige Valtenesi heuvels, met heel bijzondere wijn- en olijfgaarden. Dan wat betreft de faciliteiten van de camping met zwembad aan het Gardameer, bieden wij u vele modellen van stacaravans om uit te kiezen, afhankelijk van de grootte van uw gezin en uw behoeften, allemaal onlangs gerenoveerd en voorzien van alle nodige voorzieningen en comfort. En anders, voor de meer avontuurlijken onder u, hebben wij zeer comfortabele staanplaatsen voor campers of tenten. En dan nog de diensten: zoals we al eerder hebben gezegd de camping met zwembad aan het Gardameer, sterker nog met zwembaden in het meervoud, biedt u maar liefst 3 verschillende baden met veilige zones voor kinderen en wellness zone voor ultieme ontspanning; er is ook een grote speeltuin, een pizzeria restaurant, een supermarkt, een multifunctioneel sportveld, een tv-zaal en nog veel meer.
Als we u nog niet hebben overtuigd, dan nodigen wij u uit om de foto's op de website te bekijjken van de camping met zwembad aan het Gardameer Baia Verde,  en neem dan graag contact met ons op om uw verblijf te reserveren!
 

Zie ook
10/05/2016
29/03/2016
02/05/2017
10/07/2018
13/02/2019
26/07/2016

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects