Camping aan het Gardameer: perspectieven voor toeristen onder de 30 jaar

Camping aan het Gardameer en toekomstperspectief om een jong publiek aan te trekken!


Posted on 01 May 2018
Het Garda Lombardia Consortium, dat verantwoordelijk is voor het organiseren en promoten van toeristische initiatieven aan de Bresciaanse kust van het grootste meer in Italië, heeft zijn interesse gewend aan een bepaald publiek, de UNDER 30. Het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk jonge toeristen aan te trekken met "op maat gemaakte" initiatieven om het grondgebied in al haar schoonheden te presenteren, waardoor het ook perfect is als doelwit van jonge mensen en niet alleen voor gezinnen.
De statistische gegevens die ons jaar na jaar bereiken en getuigen van de gestage groei van aankomsten en aantal bezoekers in onze kustplaatsjes, is een stimulerend beginpunt om ons te concentreren op het vinden van nieuwe oplossingen die bijzonder aantrekkelijk zijn voor dit type doelwit.
Aan de andere kant de natuur, de geschiedenis, de cultuur, de keuken, de kunst en de sport die het Gardameer kenmerken, genieten al van grote bekendheid op Europees niveau, als het consortium met alle organisaties, de Pro Loco en de gemeenten nog net “dat extraatje” eraan toevoegd om het vertrouwen van jonge mensen te winnen, dan zullen de resultaten nog verrassender zijn.

Wij van de Camping aan het Gardameer Baia Verde zullen er alles aan doen om iedereen tevreden te stellen, van de kleinste kinderen tot de ouderen, uiteraard de jeugd niet overslaand. Ons resort ligt in een zeer bevoorrechte positie, met directe toegang tot het meer, biedt prachtige faciliteiten en uitstekende diensten, waaronder de 3 zwembaden en vergeet niet, de vele activiteiten die u kunt doen (dag en nacht)! We wachten op jullie ...

Bron: https://www.gardapost.it/2018/04/18/il-garda-e-un-lago-per-giovani/


Zie ook
01/09/2012 Een stalling voor boten aan het Gardameer, voor de veiligheid

01/10/2017 De zomer is voorbij voor onze stacaravans aan het Gardameer

01/11/2010 Vakantie in Italië aan het Gardameer: het voorstel van Baia Verde voor jullie vakantie aan het Gardameer

01/07/2012 De beste vakantie aan het Gardameer

01/08/2017 Camping aan het Gardameer: de eerste gegevens van het seizoen


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects