Camping aan het Gardameer: officiële opening op 13 april 2019

camping / nieuws / evenementen
We hebben onze camping aan het Gardameer sinds kort gesloten voor het winterseizoen, maar we hebben al zoveel verzoeken om informatie en reserveringen ontvangen voor het jaar 2019. Dit maakt ons echt trots op ons werk, het vervult ons met vreugde en geluk wetende dat jullie het  zo fijn hebben gehad bij ons, dat jullie  zelfs de vakantie voor april 2019 nu al in november willen boeken.
Daarom hebben we de openingsdatum en de prijslijst voor het volgende seizoen gepubliceerd, drie ... twee ... één ... en beginnen maar met de reserveringen! Ja, u kunt de staanplaats, de stacaravan, de tent, het eco-appartement of de villa Fior di Sole al reserveren op onze camping aan het Gardameer in de periode naar uw keuze, vanaf 13 april 2019. De tijd vliegt..., maar met een al bevestigde datum nog meer!

Dit jaar valt eerste Paasdag op zondag 21 april, onze camping aan het Gardameer Baia Verde zal officieel geopend worden op 13 april, zodat iedereen het samen met ons kunnen vieren! Stelt u zich voor om het grote surprise chocolade-ei te openen met de hele familie hier op het strand van de camping, of op paasmaandag een super barbecue te organiseren, naar Italiaanse traditie... het is magisch! De lente aan het Gardameer is een sprookje ... probeer het zelf.

Ok, we hebben officieel de openingsdatum aangekondigd, 13 april 2019, we zijn beschikbaar om te antwoorden op elk verzoek (stuur ons een e-mail zodat we zo snel mogelijk reageren), we wachten op al jullie reserveringen. Dus ga je gang!