Camping aan het Gardameer: het zeilseizoen

De sport rond de camping aan het Gardameer Baia Verde: de Circolo di Gargnano.


Posted on 27 February 2018
Sport is een van de paradepaardjes onder de toeristische voorstellen die we onze gasten aanbieden op de camping aan het Gardameer Baia Verde. Hier aan het meer is het beoefenen van sport een waar voorrecht, in contact met de natuur en het buitenleven, het ontdekken van werkelijk adembenemende uitzichten. Van windsurfen, roeien en zeilen op het water – wandelen, mountainbiken, golfen en bergklimmen op het vasteland - paragliden in de lucht ... wat doet u het liefst? Wat zou u willen doen?
Vandaag hebben we het over het zeilseizoen van de Circolo Vela Gargnano, dat over een paar dagen van start gaat. Er zijn 33 nationale en internationale evenementen, waaronder de regatta's van Gorla en de beroemde Centomiglia, allemaal om te volgen en de één nog spannender dan de andere. Op 25 maart gaat het van start met de “Roberto Bianchi Trophy” met haar 40e editie, met de Paasdagen gaat het verder met de “Trofeo della Centrale del latte di Brescia”, en zo het hele seizoen tot de 52e Gorla in september, de ChildrenWindCup en vele anderen.
Vanaf 30 maart kunnen we u verwelkomen op onze camping aan het Gardameer, dus om deel te nemen aan een van deze evenementen kunt u verblijven in onze faciliteiten. En wat is er mooier dan een passie te combineren met een leuke vakantie? Dus wacht niet te lang en boek vroeg om te profiteren van uitzonderlijke kortingen. Onze camping aan het Gardameer biedt u staanplaatsen, stacaravans, bungalows en zelfs appartementen in de gloednieuwe eco-residence.


Zie ook
27/02/2016 Camping aan het Gardameer en het zeilseizoen 2016


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects