Camping aan het Gardameer: het is al Pasen!

We zijn al bijna bij de opening op 30 maart van onze camping aan het Gardameer! Een vrolijk Pasen gewenst van alle medewerkers


Posted on 27 March 2018
En jawel, hier zijn we dan in de week van Pasen en eindelijk, over een paar dagen de opening van onze camping aan het Gardameer Baia Verde! De tijd gaat snel, een tijdje geleden droegen we nog dikke winterjassen, nu zijn we in het midden van de lente om te genieten van het warme zonnetje die ons doet dromen en denken aan de zomer. Wie heeft ervoor gekozen om een korte paasvakantie door te brengen op onze camping aan het Gardameer? We hebben expres besloten om slechts een paar dagen voor de feestdagen te openen om jullie allemaal de mogelijkheid te geven om een korte vakantie te vieren tijdens deze kleurrijke lente, om Pasen en paasmaandag met ons te vieren.
Ons personeel is vol nieuwe energie en enthousiasme, nog druk met de laatste werkzaamheden op de camping aan het Gardameer om u dit jaar een uitzonderlijk toeristisch voorstel te bieden, en wie onze gast zal zijn, kan dat al bevestigen. We wensen alle gasten van het resort graag persoonlijk een heel vrolijk Pasen, maar we willen onze "Happy Easter" -schreeuw graag uitbreiden aan iedereen die in de zomer bij ons zullen verblijven en ook aan degenen die deze geweldige gelegenheid hebben uitgesteld om welke reden dan ook.
We verwachten jullie vanaf vrijdag 30 maart, camping aan het Gardameer Baia Verde in Manerba!


Zie ook
27/03/2015 Vrolijk Pasen gewenst door het vakantie resort aan het Gardameer Baia Verde

27/03/2017 Onze camping aan het Gardameer met Pasen

27/04/2017 De beste wensen voor Pasen van onze camping aan het Gardameer

27/03/2015 Een mooie paasvakantie aan het Gardameer

27/03/2012 Pasen: op camping aan het Gardameer


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects