Camping aan het Gardameer: een zeer elegante avond

Camping aan het Gardameer: de tweede editie van "A cena nel Golfo" in Salò op 7 september

Vrijdag 7 september hebben jullie de gelegenheid om het zomerseizoen van 2018 te groeten tijdens een zeer elegante avond georganiseerd in Salò, we hebben het over "A cena nel Golfo", een zeer speciale avond, nu haar tweede editie.
Wat is het precies? Een heel bijzonder diner, met voortreffelijke menu's bereid door de beste restaurants in de omgeving, comfortabel gezeten aan een elegant gedekte tafel ... waar? Aan de promenade van Salò, een stap verwijderd van het water. Als de avond valt, en de zon ondergaat, kunt u heerlijk achterover leunen en genieten van deze unieke avond, zeker ook voor uw smaakpapillen. Van voorgerecht tot dessert, alles vergezeld van uitstekende wijnen, de kosten van het menu bedraagt € 35,00 en tickets kunnen ook online worden gekocht op www.salove.it.
Vorig jaar namen meer dan 800 personen deel, als u in het weekend van 7 september te gast bent op de camping aan het Gardameer Baia Verde, mag u de kans niet missen om deel te nemen met uw familie of groep vrienden. We zijn 15 minuten met de auto verwijderd, voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie van onze camping aan het Gardameer!

Heel veel plezier allemaal, vergeet niet dat de camping Baia Verde open blijft tot 6 oktober, dus boek uw vakantie in deze magische periode van het laagseizoen, u zult prachtige verrassingen meemaken.

Zie ook
27/06/2017
06/02/2018
21/07/2015
21/01/2014
26/01/2016
13/08/2013

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects