Camping aan het Gardameer: ​​opening op 12 juni 2020

Jawel, het is tijd om eindelijk de officiële datum van de opening van onze camping aan te kondigen! Het resort Baia Verde in Manerba aan het Gardameer wordt op 12 juni 2020 geopend.

Na deze maanden thuis doorgebracht te hebben, wachtend op het einde van de Coronavirus-noodsituatie, nu de cijfers duidelijk verbeteren, kunnen we onze herstart organiseren, met alle nodige veiligheids- en voorzorgsmaatregelen. We bereiden de camping voor volgens alle wettelijke voorschriften, zodat wij u de sprankelende vakantie kunnen bieden die u zo verdient, om een ​​maximale veiligheid te garanderen.
Het toerisme aan het Gardameer, aan het grootste meer van Italië, omgeven door groen en prachtige natuur, staat klaar om opnieuw te beginnen, we zijn er klaar om jullie te verwelkomen na deze maanden van groot verdriet en bezorgdheid, om alles achter jullie te laten! Houd moed, nu verdienen we alleen nog maar mooie dingen en situaties.

Woonstructuren voor uw vakantie aan het Gardameer

Een camping kiezen aan het Gardameer is de perfecte keuze voor dit historische moment dat we meemaken. Laten we de stad verlaten, we geven de voorkeur aan groen en ongerepte landschappen, we doen het lekker rustig aan en absorberen alle energie die de wereld ons vandaag wil geven. Wat biedt ons resort jullie?

- comfortabele stacaravans
- staanplaatsen voor tenten, campers en caravans
- appartementen in de nieuwe eco-residence
- super uitgeruste en ruime villa

En over groen gesproken, wij herinneren jullie graag aan de nieuwe Natural Green zone dat vorig jaar zeer succesvol was, een wild deel van onze camping, volledig gedomineerd door de natuur, met een directe toegang naar het meer. Hier vindt u stacaravans Natural Green en staanplaatsen, ook in XL-uitvoering met veel extra ruimte.

Drie, twee, één ...! De reserveringen kunnen beginnen, we zijn aan het werk om de camping voor te bereiden, klaar om u te verwelkomen. Neem voor alle info contact met ons op.