Bungalow aan het Gardameer en prachtige zwembaden

Vanuit uw bungalow aan het Gardameer heeft u toegang tot het strand of u kunt gebruikmaken van de prachtige spa-baden

De bungalows aan het Gardameer van Camping Baia Verde in Manerba zijn de perfecte locatie voor een heerlijke vakantie, ontspannend en leuk, op een van de mooiste plekken in de wereld. Deze moderne bungalows zijn ruim, voorzien van alle faciliteiten, en goed ingericht en voorzien van alle mogelijke comfort. Niet te onderschatten, deze bungalows aan het Gardameer bieden u privacy en intimiteit, net als thuis, vooral handig als u nog kleine kinderen heeft.
Vandaag hebben we het over een aantal structuren op het camping waarvan u gebruik kunt maken als u een van onze bungalow aan het Gardameer huurt: de prachtige zwembaden van Baia Verde. Wij bieden u twee magnifieke zwembaden, één van ongeveer 375 vierkante meter uitgerust met een jacuzzi, een lagune en geiser ... en de andere voor kinderen, met een ladder voor de toegang en een centrale geiser. Het plezier is gegarandeerd, maar niet zonder de veiligheid!
Het pronkstuk van de zwembaden is ons zonne-dakterras, oftewel een zwembad op het dak met verwarmd water, hydromassage voor 8 personen, psychedelische verlichting en solarium. Een ontspannings- en relax-hoek erg romantisch en heerlijk rustig, makkelijk bereikbaar vanuit uw speciale bungalow aan het Gardameer.
Camping Baia Verde biedt twee mogelijkheden: directe toegang tot het strand voor een frisse duik in de golven van het zoetwater van het meer en de zonneweide op de campin met zijn prachtige zwembaden. Wat wilt u nog meer?
 

Zie ook
08/09/2015
03/01/2011
Bungalow aan het Gardameer
31/05/2010
Bungalow aan het Gardameer
21/06/2016
30/10/2010
Bungalow aan het Gardameer
03/05/2010
Bungalow aan het Gardameer

Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects