Baia dei Fiori, ecologische residence aan het Gardameer

Vakantie in contact met de natuur, ontspannend en regenererend? Ja absoluut, bij Baia dei Fiori, ecologische residence aan het Gardameer


Posted on 29 January 2018
Er zijn tal van toeristen op zoek voor hun zomervakantie, zo ver mogelijk weg van de stad, de stress en de hectische ritmes die het leven ons oplegt. Voor al diegenen die rust en ontspanning zoeken, in contact willen blijven met de natuur en willen genieten van heerlijke dagen ondergedompeld in een bijna sprookjesachtige sfeer, kies voor de ecologische residence aan het Gardameer Baia dei Fiori, in het resort van Baia Verde.
Waar is het?
We bevinden ons aan de westkust van het grootste meer van Italië, in de provincie Brescia, en wel in Manerba, een romantische kustplaats die wordt gedomineerd door de natuur.
Over wat voor structuur hebben we het?
De gloednieuwe ecologische residenc aan het Gardameer Baia dei Fiori werd eco-vriendelijk gebouwd, volgens het PassivHaus-protocol. Dit betekent dat alle werken zijn uitgevoerd met 100% respect voor het grondgebied, de voorkeur van materialen op km 0, en werden alle maatregelen getroffen om een grote energiebesparing te garanderen.
Wat biedt deze ecologische residence aan het Gardameer jullie?
Drie prachtige appartementen met een hoog wooncomfort, twee 3-kamerappartementen op de begane grond en een groot 4-kamerappartement op de eerste verdieping. De eerste twee hebben een tuin, de andere een groot terras. Een ander voordeel van het boeken van de Residence Baia dei Fiori is dat u kunt profiteren van alle diensten en services van het resort Baia Verde, inclusief de zwembaden, sportvelden, supermarkt, entertainment, etc. Neem dan ook graag contact met ons op!


Zie ook
29/04/2018 Residence aan het Gardameer: een reis voor uw eco-vakantie

29/11/2016 Een residence aan het Gardameer binnenin een vakantie resort

29/01/2018 De ecologische vakanties aan het Gardameer in Baia Verde

29/08/2017 Residence aan het Gardameer Baia Dei Fiori, we verwachten jullie

29/04/2017 Waarom is onze Residence aan het Gardameer zo speciaal?


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects