Hoofdgebouw


 


Het hoofdgebouw is te bereiken via een portiek met een mooie vijver in het centrum. Het gebouw is voorzien van aparte ruimtes voor mannen, vrouwen, kinderen en heeft een  invalidentoilet.
Bijzondere aandacht is geschonken aan behoeften van de kinderen; behalve de babyverzorgingsruimte is voor hen een geschikte ruimte gecreëerd voorzien van de nodige privacy.
Het gebouw is voorzien van vloerverwarming, in gebruik tijdens de koudste maanden. Elke ruimte heeft directe ventilatie en of een mechanische fan.
De ruimtes op de eerste verdieping worden gebruikt ter ontspanning, waaronder een kamer om TV te kijken en sanitaire voorzieningen, balkons geschikt om te zonnen met ligstoelen en parasols.
Op de tweede verdieping, bereikbaar via een trap aan de buitenkant, kan men genieten van een panoramisch uitzicht over de heuvels in de omgeving.
In het midden bevindt zich een verwarmd zwembad met acht hydro-massage plaatsen en ruimte om te zonnebaden op de aanwezige ligstoelen.
De hele opzet van het hoofdgebouw ziet er uit als een prachtig landhuis, de eeuwenoude olijfbomen, typisch voor de meeromgeving, maken het plaatje compleet.


Residence Apartments

Residence Apartments

Residence Apartments

Buildings Projects